Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

 

Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

 

Το ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας  σας γνωστοποιεί την πρόθεσή του να ξεκινήσει τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη μέσω εκλογών νέου ΔΣ και νέου Εποπτικού Συμβουλίου.  Κατά συνέπεια, βάσει του Καταστατικού του, καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου (ΕΣ) του Συνδέσμου.

       Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 ώρα  17:00   στο 1o Γενικό Λύκειο Σπάρτης.

 Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί, σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου,  με τα παρόντα μέλη την  Τετάρτη  17 Νοεμβρίου 2021  και  ώρα 17:00  στον ίδιο χώρο.

       Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το ΔΣ και το ΕΣ μπορούν να το δηλώσουν με ηλεκτρονική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  filolak@yahoo.gr   ή αυτοπροσώπως με έγγραφη αίτησή τους κατά την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

Σας καλούμε να στηρίξετε το έργο του Συνδέσμου μας και να δυναμώσετε τη φωνή του σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας και ιδιαίτερα για τον ευαίσθητο χώρο της παιδείας.

 

Σπάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας

 

Ο Πρόεδρος                                                                               O Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Παπατσίρος                                                              Ανδρέας Μοράτος 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου