Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Διαδικτυακή επιμορφωτική διάλεξη: «Ο αγώνας των Ελλήνων και οι διπλωματικές ενέργειες των Μεγάλων Δυνάμεων για την αναγνώριση της ελληνικής ανεξαρτησίας»

 


Σας γνωρίζουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, με πρωτοβουλία του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Δημητρίου Βαχαβιώλου, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Λακωνίας, διαδικτυακή επιμορφωτική διάλεξη από τον κ. Γεώργιο Νικολάου, Αναπληρωτή Καθηγητή Νεώτερης ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής ιστορίας (16ος - 19ος αιώνας) στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με τίτλο: «Ο αγώνας των Ελλήνων και οι διπλωματικές ενέργειες των Μεγάλων Δυνάμεων για την αναγνώριση της ελληνικής ανεξαρτησίας» στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. 

Η διάλεξη, που απευθύνεται στους/τις εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 και ώρα 07:00 μ.μ..

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται, για την καλύτερη οργάνωση της διαδικτυακής διάλεξης, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 μέσω του ακόλουθου ηλεκτρονικού συνδέσμου: https://forms.gle/JE85kdXgwuoJKEqbA

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης της διαδικτυακής διαλέξεως θα σταλεί στους/τις ενδιαφερομένους/ες εγκαίρως στο e-mail που θα δηλώσουν στον ως άνω σύνδεσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου