Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Στ΄ Επιστημονική Διημερίδα στη Μονεμβασία


Tο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δ.Ε. Λακωνίας, ο Δήμος Μονεμβασίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας, το Γυμνάσιο Μονεμβασίας, το Γενικό Λύκειο Μονεμβασίας  και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου προγραμματίζουν τη διοργάνωση της ΣΤ΄ Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα: «Η πολιτισμική διαδρομή της Μονεμβασίας από τους βυζαντινούς αιώνες έως τη σύγχρονη εποχή».
Στη Διημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 05 Μαΐου  και την Κυριακή, 06 Μαΐου 2018, στην αίθουσα του Ναού Αγίου Νικολάου Κάστρου Μονεμβασίας, θα λάβουν μέρος Καθηγητές Πανεπιστημίων και Καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 05  Μαΐου, θα γίνουν δύο συνεδρίες (πρωινή - απογευματινή) και την Κυριακή 06 Μαΐου, μία συνεδρία (πρωινή).                                                                        
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν εισήγηση, να αποστείλουν, μέχρι 10 Απριλίου 2018, τον τίτλο της εισήγησης και περίληψή της στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων Λακωνίας, κυρίου Μανώλη Στεργιούλη :  emman.ster@hotmail.com.

Μπορείτε να ανοίξετε το ακριβές έγγραφο : ΕΔΩ