Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ       Το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θεσπίζει «Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης» για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Σχολικούς Συμβούλους Φιλολόγων του Νομού Μεσσηνίας, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων του Νομού Μεσσηνίας και την Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση.

        Οι Μαθητικοί Αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 15-16 Απριλίου 2016 στα Διδακτήρια της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών,  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Ο τελικός θα λάβει χώρα  το απόγευμα του Σαββάτου στο Αμφιθέατρο της Σχολής «Νίκος Πολίτης».

        Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ritorikoiagones2016@gmail.com .Μπορούν να συμμετέχουν 1-3 μαθητές από κάθε σχολείο.

        Πληροφορίες: Βολονάκη Ελένη, τηλ.: 693 724 1593, Μπαζάνης Βασίλης, τηλ.: 694 6348 712


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου