Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Π.Ε.Φ. 21/11/2014

        Αγαπητοί συνάδελφοι,

       Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του 41ου ετήσιου Συνεδρίου της Π.Ε.Φ., που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα,(Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός»), 20-22 Νοεμβρίου 2014, με θέμα:  Η Αρχαία λυρική ποίηση και η διαχρονική της επίδραση, εντάσσεται και η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21-11-2014 και ώρα 12.50.  
    Το Δ. Σ. της Π.Ε.Φ. σας καλεί να δραστηριοποιηθείτε προς την κατεύθυνση διατύπωσης προτάσεων για τη νέα διετία καθώς και για την εκλογική διαδικασία. Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων συμβουλίων, διοικητικού και εποπτικού, θα διεξαχθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε.Φ. για την Αθήνα, ενώ στην επαρχία θα αποσταλούν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια στους Συνδέσμους και στα μέλη, τα οποία μπορούν να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, αφού τακτοποιηθούν οικονομικά και αποστείλουν το ψηφοδέλτιό τους ατομικά στην εφορευτική επιτροπή Ρ0SΤΕ RΕSΤΑΝΤΕ του Κεντρικού Ταχυδρομείου Αθήνας και όχι ομαδικά και με Courrier στην Π.Ε.Φ.
    Με το τέλος της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης θα καταρτισθούν τα ψηφοδέλτια για την εκλογή των νέων Συμβουλίων της ΄Ενωσης.
  Καλούνται όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την ημέρα της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης συμπληρώνοντας το αντίστοιχο έντυπο.
     Αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου και έντυπα υποφηφιοτήτων μπορείτε να  αναζητήσετε και στην ιστοσελίδα μας: www. p-e-f.gr.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
          Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γενική Γραμματέας

Αναστάσιος Στέφος                                                                Γεωργία Χαριτίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου