Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΦ ΓΙΑ ΤΗ "ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ


Πανελλήνια Ενωση Φιλολόγων
Πολυτεχνείου 6,  10433  Αθήνα
τηλ.: 210-5243434,  fax: 210-5228231
http://www.p-e-f.gr



Αθήνα, 23/9/2014
                  





          
  

     Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

     Με τη νέα σχολική χρονιά σας εύχομαι δημιουργικό και απρόσκοπτο έργο στα σχολεία σας και αντίστοιχα ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Η δεινή οικονομική κρίση που ταλανίζει, τον τελευταίο καιρό, τη χώρα μας έχει, ως είναι φυσικό, επιπτώσεις και στην οικονομική κατάσταση της Π.Ε.Φ., και ιδιαίτερα στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων και στην έκδοση της Φιλολογικής. 
Για το λόγο αυτό απευθύνω προς όλες και όλους σας θερμή έκκληση για οικονομική ενίσχυση, δεδομένου ότι υπάρχουν χιλιάδες μέλη ταμειακώς ανενεργά. Σας υπενθυμίζω, όμως, ότι προκειμένου να διευκολύνουμε τους συναδέλφους που δεν έχουν εκπληρώσει, από πολύ καιρό, τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ότι, με απόφαση του Δ.Σ., μπορούν να επανεγγραφούν καταβάλλοντες μόνο την τελευταία ετήσια συνδρομή με το συμβολικό ποσό των 20 ευρώ.
Υπάρχουν, επίσης, συνάδελφοι που δεν έχουν πληρώσει τα δύο τελευταία έτη εξακολουθούν, όμως, να λαμβάνουν τη Φιλολογική και τους παρακαλούμε να προβούν άμεσα στην τακτοποίηση των οφειλών τους.
Τέλος, παρακαλώ τους Τοπικούς Συνδέσμους Φιλολόγων να δραστηριοποιηθούν ενημερώνοντας τους νέους συναδέλφους για την εγγραφή τους. Με τις ενέργειες αυτές, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, σας διαβεβαιώ ότι θα συμβάλετε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των οικονομικών δυσχερειών, στη συνέχιση έκδοσης της Φιλολογικής, ως κύριου οργάνου ενημέρωσης και προβληματισμού του φιλολογικού κόσμου, και, γενικότερα, στην περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία της Ένωσής μας.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας


Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Στέφος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου