Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η κ. Αριάδνη Γκάρτζιου-Τάττη στη Σκάλα και στη Σπάρτη



Ο Σύνδεσμος και ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων  νομού Λακωνίας διοργανώνουν επιμορφωτικές συναντήσεις εκπαιδευτικών, κλάδου ΠΕ 02, με θέμα: Ομήρου Οδύσσεια- Χώρος και χρόνος της μνηστηροφονίας.
Την εισήγηση θα κάνει  η κυρία Αριάδνη Γκάρτζιου- Τάττη, Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Σκάλα Λακωνίας, στο Πνευματικό Κέντρο, την Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013, ώρα 6.30 μ.μ.
Στη συνάντηση μπορούν να προσέλθουν οι φιλόλογοι των Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Κροκεών, Γυθείου, Σκάλας, Αρεόπολης, Γερακίου, Βλαχιώτη, Έλους, Παπαδιάνικων, Μολάων, Μονεμβασίας, Βοιών και Νεάπολης.
Για τους φιλολόγους  των Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ της Σπάρτης, η κυρία Γκάρτζιου θα εισηγηθεί το ίδιο θέμα  στη δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Μαρτίου και ώρα 11.45 π.μ. έως 13.30 μ.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης.
Θεωρούμε δεδομένη την παρουσία όλων των συναδέλφων στις ως άνω επιμορφωτικές συναντήσεις, γιατί θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
    Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Σχολικός Σύμβουλος

Ανδρέας Μοράτος                                                          Μανώλης Μ. Στεργιούλης
      Φιλόλογος                                                                                Φιλόλογος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου