Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Νικ.Βρεττάκος : «αν συναντήσω αγγέλους… θα τους μιλήσω ελληνικά»

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση Φωτογραφίες Βιβλιοθήκη 9-5-2012

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης εκδήλωση για το Λάκωνα ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο με πρωτοβουλία του σχολικού συμβούλου Φιλολόγων Ν.Λακωνίας, κυρίου Στεργιούλη Εμμανουήλ και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κι άλλων τοπικών φορέων στα πλαίσια των επετειακών  εκδηλώσεων για το έτος Νικηφόρου Βρεττάκου.

Επιφανείς και αξιόλογοι ομιλητές, προσκεκλημένοι του κυρίου Στεργιούλη, ο κύριος Π. Δ. Μαστροδημήτρης, ομότιμος Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, η κυρία Χριστίνα Αργυροπούλου,δ.φ., Νεοελληνίστρια, επ. Σύμβουλος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου & ο κύριος Αναστάσιος Στέφος, δ.φ., επ. Σχολικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων.
Την εκδήλωση πλαισίωσε με μουσικά ακούσματα χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης.
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων νομού Λακωνίας συγχαίρει τους διοργανωτές & τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης,  εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους ομιλητές αλλά και όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση & τίμησαν με την παρουσία της την εκδήλωση.