Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Η Ρέα Γαλανάκη στη Σπάρτη

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας έχει τη χαρά και την τιμή να συμβάλει ενεργά στη φιλοξενία της συγγραφέως Ρέας Γαλανάκη στην πόλη της Σπάρτης το διήμερο 5 και 6 Απριλίου 2011 (Τρίτη και Τετάρτη) . Η συγγραφέας θα βρεθεί την Τετάρτη στις 11:15 το πρωί στο 1ο Λύκειο Σπάρτης όπου θα συνομιλήσει με μαθητές και εκπαιδευτικούς στα πλαίσια επιμορφωτικής συνάντησης φιλολόγων που διοργανώνει ο σχολικός σύμβουλος,κύριος Στεργιούλης. Παρούσα θα είναι, επίσης, και η κυρία Γεωργιάδου Αγάθη,σχολική σύμβουλος φιλολόγων Ανατολικής Αττικής. Εισήγηση θα κάνει και ο φιλόλογος του 1ου Λυκείου Σπάρτης, Παναγιώτης Κούρταλης.
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας, Ευαγγελία Μπέτα θα ξεναγήσει τις φιλοξενούμενες την Τετάρτη το πρωί στην καστροπολιτεία του Μυστρά, ενώ στο πλαίσιο της φιλοξενίας τους την Τρίτη το βράδυ θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν τους. Ανάλογο γεύμα πιθανόν να ακολουθήσει και την Τετάρτη το μεσημέρι μετά το πέρας της συνάντησης.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο δείπνο ή , και στο γεύμα,παρακαλούμε όπως ενημερώσει την κυρία Μπέτα άμεσα για την καλύτερη διοργάνωση των εκδηλώσεων.