Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια !


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και τους εύχεται δημιουργικές και επιτυχημένες σπουδές.   

Επίσης, νιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί όλους τους συναδέλφους, μέλη του Συνδέσμου και μη, που σε καιρούς δύσκολους, επιτέλεσαν  το εκπαιδευτικό τους έργο με υπευθυνότητα και ζήλο, συμβάλλοντας στην επιτυχή έκβαση των προσπαθειών των υποψηφίων.


Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Διήμερο μνήμης στην Πλούμιτσα για το Νικ. Βρεττάκο


Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας καλεί τα μέλη του, αλλά και οποιονδήποτε αγαπά την ποίηση, στο διήμερο εορτασμό μνήμης που θα πραγματοποιηθεί στην Πλούμιτσα  το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012, με την ευκαιρία των εκατό χρόνων από τη γέννηση του Νικηφόρου Βρεττάκου.


Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και της Αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας Αδαμαντίας Τζανετέα, τη φροντίδα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης και του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Αρχείου Νικηφόρου Βρεττάκου», ενώ τις εκδηλώσεις υποστηρίζουν οι Δήμοι Σπάρτης, Ευρώτα και Ανατολικής Μάνης, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας, το περιοδικό Poema, το Εθνικό Ωδείο-Παράρτημα Σπάρτης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών.

Πρόσκληση - Πρόγραμμα 1ης ημέρας

                                   Πρόσκληση - Πρόγραμμα 2ης ημέρας


Κάντε κλικ εδώ :   Χάρτης για την Πλούμιτσα




                                                             
                                                             Πλούμιτσα, 2-9-2012


Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Θεατρική Παράσταση

Η θεατρική σκηνή ενηλίκων"Αιθεροβάμονες" ,που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Μολάων, σας προσκαλεί στις φετινές παραστάσεις της με το έργο "Η Αυλή των Θαυμάτων" του Ιάκωβου Καμπανέλλη. 
α) Σάββατο 14 Ιουλίου Κροκεές¨"Μαρκοπούλειο Αμφιθέατρο" (Ελεύθερη Είσοδος) 
β) Δευτέρα 13  Αυγούστου, Άγιος Δημήτριος Μονεμβασίας (Ελεύθερη Είσοδος)
γ) Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου "Σαινοπούλειο Αμφιθέατρο" (Είσοδος 3 ευρώ).

Η υπεύθυνη και σκηνοθέτης της παράστασης 
Σιουρούνη Μαρία